Naslovnica Događaji Obilježena provedba audita u 28 bolničkih zdravstvenih ustanova

Obilježena provedba audita u 28 bolničkih zdravstvenih ustanova

09.01.2018.

U Ministarstvu zdravstva u četvrtak 14. prosinca 2017. godine obilježena je provedba audita u 28 akutnih bolnica - prvi korak ostvarenja pokazatelja „Postotak javno objavljenih najuspješnijih akutnih bolnica temeljem rezultata provedenih audita...

U Ministarstvu zdravstva u četvrtak 14. prosinca 2017. godine obilježena je provedba audita u 28 akutnih bolnica - prvi korak ostvarenja pokazatelja „Postotak javno objavljenih najuspješnijih akutnih bolnica temeljem rezultata provedenih audita“. Audit je projektna aktivnost Agencije za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu i socijalnoj skrbi, a pod pokroviteljstvom Ministarstvo zdravstva.

Na tribini su sudjelovali stručnjaci iz područja kvalitete i akreditacije u zdravstvu; zaposlenici Agencije za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu, izv. prof. dr. sc. Jasna Mesarić, pomoćnica ravnatelja Agencije, Nina Bončić Mijatović, v.d. ravnatelja Agencije i ostali pozvani.

Ministar zdravstva prof. dr. sc. Milan Kujundžić je na samom početku pozdravio skup. Na tribini su prezentacije održali pomoćnici za kvalitetu iz svih kliničkih bolničkih centara RH te iz jedne opće i jedne županijske bolnice. Prezentaciju „Što je audit značio za moju ustanovu“ ispred Opće bolnice Varaždin je održala Dubravka Dobec-Gorenak, dr. med, Pomoćnica ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite i nadzor.

 

Cijeli tekst možete pročitati na linku agencije.