Naslovnica Događaji Opća bolnica Varaždin bogatija novim prvostupnicima i magistrima sestrinstva

Opća bolnica Varaždin bogatija novim prvostupnicima i magistrima sestrinstva

03.07.2024.

Dana 26. lipnja 2024. na Sveučilištu Sjever održana je svečana promocija novih prvostupnika i magistara sestrinstva. Ovaj svečani događaj okupio je brojne studente, profesore, obitelji i prijatelje kako bi proslavili uspjehe i trud svih onih koji su završili studij.

Opća bolnica Varaždin iznimno je ponosna na svoje djelatnike koji su uspješno završili prvostupništvo i diplomski studij sestrinstva, te time stekli novi akademski stupanj. Njihova posvećenost, marljivost i predanost rezultirali su iznimnim rezultatima koje su postigli tijekom svog obrazovanja. Naša bolnica ponosno gleda na njihov uspjeh, svjesna da će stečeno znanje i vještine doprinijeti kvaliteti zdravstvene skrbi koju pružamo našim pacijentima.

Posebno želimo istaknuti najbolju studenticu cijele generacije, Tamaru Plantak, koja je svojim radom i zalaganjem zaslužila ovu prestižnu titulu. Tamara radi na poslovima prvostupnice sestrinstva u jedinici intenzivnog liječenja Službe za interne bolesti, gdje svakodnevno demonstrira stručnost i nova znanja. Njen uspjeh, inspiracija je svim njenim kolegama i dokaz je da se trud i predanost uvijek isplate.

Čestitamo svim našim djelatnicima na postignutim rezultatima i želimo im puno uspjeha u njihovoj daljnjoj karijeri.