Naslovnica Događaji Sudjelovanje na humanitarnoj utrci Mliječna staza 2019.

Sudjelovanje na humanitarnoj utrci Mliječna staza 2019.

08.09.2019.

Dana 8.rujna 2019.godine održala se humanitarna utrka Mliječna staza 2019. u svrhu poboljšanja skrbi o majkama i djeci u rodilištima...

 

Dana 8.rujna 2019.godine održala se humanitarna utrka Mliječna staza 2019. u svrhu poboljšanja skrbi o majkama i djeci u rodilištima. Na utrci su sudjelovale i djelatnice Opće bolnice Varaždin Odjela za neonatologiju i JIL novorođenčadi dr.med. Ana Pastuović, Nikolina Vlahova Bilić, mag.med.techn., Mihaela Samac Vinter, bacc.med.techn., Tea Novko, bacc.med.techn. i medicinska sestra Lea Hajduk.

Sredstva prikupljena na Mliječnoj stazi uložiti će se u edukaciju zdravstvenog osoblja te za nabavu opreme za rodilišta. Temelj sigurne i dostojanstvene njege u rodilištu čini osoblje koje pruža podršku i ohrabrenje te odgovarajuća oprema. Ukoliko je to osigurano, omogućen je dobar početak života za svako dijete i pružena potrebna podrška cijeloj obitelji. Budući da smo dio početka života svakog djeteta i dajemo podršku majkama i cijeloj obitelji, drago nam je da smo našim sudjelovanjem na utrci doprinjele unapređenju skrbi u rodilištima.